Een unieke collectie van prachtige accommodaties op Kreta


Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar alles mogelijk is? Kreta is een veelzijdig eiland dat voor iedereen iets te bieden heeft. Voor zowel strand- als natuur- en cultuurliefhebbers is Kreta ideaal. Daarnaast is het ook een geschikt eiland voor een vakantie met tieners die graag sportieve activiteiten ondernemen en van uitgaan houden.

U kunt kiezen voor het levendige stuk in de regio Heraklion, of juist ontsnappen aan de drukte en richting het westen of zuiden rijden. Deze delen van het eiland zijn veelal onontdekt. Er zijn dan ook prachtige rustige zandstranden en bijzondere bergachtige natuur.

Nice2stay heeft een groeiende collectie van onze favorieten accommodaties op Kreta. Alle appartementen, vakantiehuizen en bed and breakfasts die aangeboden worden door Nice2stay zijn uniek in zekere zin, hetzij door het smaakvolle design interieur, de omgeving, de gastvrije eigenaren of de faciliteiten die worden aangeboden.

In the spotlight

""

Team

Elke villa, vakantiewoning of bed and breakfast in Kreta heeft een persoonlijke kwaliteitsinspectie doorstaan, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoge standaarden voor comfort, kwaliteit en stijl. Christa Linders is verantwoordelijk voor portefolio Kreta