Werken bij Nice2stay

Nice2stay is een online specialist in het verhuren van unieke & smaakvolle vakantiehuizen, appartementen en B&B's in Europa. Wij combineren een goede website met zeer persoonlijke en uitmuntende service. Alle accommodaties zijn door ons team bezocht, waardoor klanten ons echt kunnen vertrouwen en graag door ons team worden geadviseerd. Sinds de oprichting van Nice2stay in 2012, zijn we sterk gegroeid en het is onze ambitie om onze positie internationaal verder uit te bouwen. Naast onze onderscheidende collectie accommodaties ligt onze kracht in het opbouwen van langdurige relaties met zowel onze partners als onze klanten.

Ons gedreven en multidisciplinaire team bestaat uit de twee oprichters/eigenaren, twee zeer ervaren product managers, junior product manager, content writer, twee booking consultants, een product content specialist, een office assistant, twee stagiaires, freelance fotografen en twee programmeurs/developers die vanuit Pakistan meebouwen aan onze website en CRM tool.

Ons mooie kantoor bevindt zich op de Zijlweg in Haarlem.

Support Coördinator (fulltime)

Je bent betrokken in het gehele proces van het zoeken naar accommodaties die passen bij de klant tot aan de feedback van deze klant na het verblijf. Jij coördineert de customer journey van Nice2stay en werkt direct samen met een ervaren booking consultant en onze office assistant. Samen vormen jullie het support team van Nice2stay. Daarnaast schakel je met de productmanagers die veel kennis hebben over de verschillende regio's en onze accommodaties.

Jij hebt het dagelijkse overzicht van de lopende aanvragen en reserveringen, beantwoordt vragen van onze klanten & partners in de verschillende fasen van de customer journey en betrekt de mensen binnen ons team waar nodig. Je monitort alle communicatiekanalen (website, social, mail, Whatsapp, tel), pakt zelf dingen op, zet uit en stuurt bij waar nodig. Verder werk je in teamverband en ook zelfstandig aan diverse projecten.

Jouw doel is lange termijn klantloyaliteit en het continue waarborgen van onze kwalitatieve en persoonlijke service.

Profiel 

In de rol van Support Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het correct en soepel laten verlopen van de klantreis bij Nice2stay. Je schakelt snel en bent heel zorgvuldig. Als teamplayer en aanspreekpunt opereer je planmatig, gestructureerd en commercieel.

Waarom deze baan iets voor jou is?!

Waarom deze baan niets voor jou is?!

Wat vragen wij?

Wat bieden wij

We bieden jou een afwisselende fulltime functie binnen een ondernemend team in een internationale omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen en een bonusregeling bieden wij een boeiende en leuke werkomgeving op ons kantoor in Haarlem.

Je komt te werken voor een mooi merk in de reisbranche!

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw uitgebreide motivatie en CV naar Femke Rozendaal: femke@nice2stay.com

Booking consultant (32-40 uur)

In de rol van Booking consultant bij Nice2stay ben samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de support richting onze klanten en partners. 

Klanten worden blij als ze met jou in contact zijn, je bent professioneel, energiek en duidelijk in jouw communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent betrokken in alle fasen tijdens de customer journey, van aanvraag tot boeking, pre-arrival support en het verwerken van de feedback. Je beseft dat klanten van Nice2stay een ongeëvenaarde dienstverlening moeten genieten. Je draagt de juiste oplossingen aan en bent de schakel tussen de internationale eigenaren van de accommodaties en de klant.

Met je nieuwsgierige instelling ben je altijd op de hoogte van de collectie van Nice2stay en kun je die kennis direct toepassen in het contact met de klant. Je succes uit zich in de productiviteit van het team en van jou als individu en komt ook terug in de resultaten ons bedrijf als geheel. Het geeft je veel voldoening om klanten te helpen een langdurige relatie met Nice2stay aan te gaan.

Taken en verantwoordelijkheden

Waarom deze baan iets voor jou is?

Waarom deze baan niets voor jou is?

Wat vragen wij?

We bieden jou een verantwoordelijke functie binnen een ondernemend, internationaal team in een innovatieve omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen en een bonusregeling bieden wij een leuke werkomgeving op ons kantoor in Haarlem. Zo behoort een trip naar het buitenland om nieuwe accommodaties te bezoeken zeker tot de mogelijkheden. 

Je komt te werken voor een mooi merk in de reisbranche!

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw motivatie en CV naar: femke@nice2stay.com, ter attentie van Femke Rozendaal. Graag horen wij ook meteen hoeveel uur en welke dagen je beschikbaar bent.

 

Junior Product Manager (fulltime)

Als Junior Product Manager kom je te werken in het productteam en zul je nauw samenwerken met twee ervaren product managers, onze andere junior productmanager en onze content writer.

Met de online reiswereld aan je voeten zal jij de Nice2stay collectie verder laten groeien met unieke, mooie accommodaties. Je kunt dit succesvol doen door social media op de voet te volgen, internationale travel websites / blogs te scannen en grotere platforms te gebruiken. Hierbij gebruik je jouw creativiteit en speurders kwaliteiten. Je selecteert potentiële partners door een goed gevoel te hebben welke accommodaties bij Nice2stay passen. Van invloed hierbij is de interieurstijl, setting/ ligging, locatie, beschikbaarheid, hospitality- en het prijsniveau. 

Nadat de samenwerking rond is help je mee in het gehele proces:

Je vindt het leuk om projectmatig te werken en hebt een positieve, flexibele en resultaatgerichte werkhouding. Je werkt heel nauwkeurig en weet van aanpakken, bent van nature nieuwsgierig aangelegd en onderneemt actie om alles te weten te komen. Je werkt graag in een team. Je hebt lef en ziet commerciële kansen. Het is voor jou vanzelfsprekend om in oplossingen te denken.

Wat vragen wij?

We bieden jou een afwisselende fulltime functie binnen een ondernemend, internationaal team in een innovatieve omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen en een bonusregeling bieden wij een boeiende en leuke werkomgeving.

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw uitgebreide motivatie en CV naar Femke Rozendaal: femke@nice2stay.com

 

Stage lopen bij Nice2stay

Wij zijn op zoek naar goede stagiair(e)s om ons team te ondersteunen. Het betreft een fulltime stage. Dit betekent dat er (indien nodig) 8 uur per week aan een onderzoek / opdracht besteed kan worden en er 32 uur per week meegewerkt wordt op kantoor. Als stagiair(e) zul je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de online klantbeleving en versterken van onze online collectie. Veelal opereer je op het snijvlak van communicatie, content en product.

Je komt te werken bij Nice2stay, waar gedreven collega`s zich richten op het internationaal laten groeien van het merk Nice2stay door het creëren van een goede, professionele website met een unieke collectie vakantiehuizen/ appartementen en B&B's, en de persoonlijke service richting onze internationale klanten en de partners (eigenaren van de accommodaties). 

 

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens jouw stage bij Nice2stay

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat bieden wij?

Ben jij enthousiast over deze stage vacature, denk jij dat jij goed bij ons bedrijf past? 

Stuur dan jouw motivatie en CV naar: Femke Rozendaal, je kunt ook altijd even bellen voor meer informatie: 023-2026801